Головна  →  Новини  →  11 грудня 2017

Ранок понеділка, 11 грудня. Дороги та вулиці столиці прибрані від снігу. Громадський та приватний транспорт безперешкодно рухається дорогами столиці.

Щоб сьогодні зранку Київ жив звичайним життям, упродовж всієї ночі шляхово-експлуатаційні підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» проводили роботи з очищення від снігу вулично-дорожньої мережі.

До роботи була задіяна великогабаритна і малогабаритна снігоприбиральна техніка, зокрема на київських дорогах працювали 82 снігоочисні машини, 105 солерозкидувачів, 51 трактор зі спеціальним обладнанням, 14 навантажувачів солі і піску та інша техніка.

Зазначимо, що для оперативного прибирання широких магістралей столиці уночі проводилося їх очищення «великими» та «малими» колонами снігоприбиральної техніки.

Поряд з прибиранням доріг від снігу особлива увага дорожників була приділена приведенню в належний стан після снігопаду тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговує Київавтодор. Для цього автодорівці задіяли як малогабаритну снігоприбиральну техніку – трактори та багатофункціональні машини Bucher, так і бригади з ручного прибирання.

Зазначимо, що обробка вулично-дорожньої мережі міста була здійснена і сьогодні зранку, адже вологе повітря у поєднанні з температурою повітря -10С могли спричинити небезпеку на дорогах Києва.

Більше подробиць дивіться у відео за посиланням: https://www.facebook.com/kievavtodor/videos/815420635307485/

Перейти до спискуВерсiя для друку