Головна  →  Новини  →  12 грудня 2017

Дорожньо-будівельний сезон 2017 року майже завершено

Дорожньо-будівельний сезон 2017 року майже завершено

Протягом року нове дорожнє покриття було влаштовано на численних об’єктах, зокрема на Кільцевій дорозі, просп. Повітрофлотському, бульварі Дружби Народів, Русанівській Набережній, вулицях Раїси Окіпної, Митрополіта Андрея Шептицького, Льва Толстого, Набережно-Корчуватській, 9 травня, Міжнародній, Павла Грабовського та багатьох інших.

Не менш активним і потужним за цьогорічний дорожньо-будівельний сезон обіцяє бути і наступний – 2018 року. В планах комунальної корпорації «Київавтодор» завершення ремонтних робіт на вулицях Олени Теліги, Набережному шосе, бульварі Вернадського, Сім'ї Кульженків (колишня Петра Дегтяренка), Алма-Атинській зі шляхопроводом через трамвайні колії, Вифлеємській, 2-х транспортних розв’язках - на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела і на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила.

Крім того, капітальний ремонт чекає на проспект Тичини та Палладіна, Дарницьку площу, вулиці Академіка Туполєва, Заболотного, Федорова, міст Метро через Русанівську протоку та численні інші об’єкти.

Більше інформації: https://vechirniykiev.com.ua/news/yaki-vulytsi-i-rozv-yazky-vidremontuyut-u-kyyevi-nastupnoho-roku-spysok

Перейти до спискуВерсiя для друку