КМДА Київська міська державна адміністрація


26 січня 2018

З 2015 року численні вулиці столиці були відремонтовані якісним капітальним та поточним (середнім) ремонтом

З 2015 року численні вулиці столиці були відремонтовані якісним капітальним та поточним (середнім) ремонтом

Проте, враховуючи що на балансі підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» знаходяться 2230 вулиць і деякі з них довгі роки не бачили повноцінного ремонту, у зимовий період на вулично-дорожній мережі внаслідок коливання температури повітря збільшується кількість руйнувань, які потребують негайної ліквідації та ремонту.

Для роботи у холодну пору року автодоровці використовують литі асфальтобетоні суміші, які мають ряд переваг. Так, вони не вимагають ущільнення після укладання та характеризуються відносно високою деформативною стійкістю. Саме тому цей матеріал можливо застосовувати при високій вологості та низьких температурах навколишнього середовища. Температура матеріалу в робочому стані у середньому становить 180 градусів. Лита асфальтобетонна суміш являє собою чорну пластичну масу, яка має високі адгезійні властивості, що дуже важливо при несприятливих погодних умовах.

Також взимку підприємства корпорації активно використовують рециклери - спеціальні машини для переробки старого асфальтобетону, а також холодний асфальтобетон.

Більше подробиць в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.