КМДА Київська міська державна адміністрація


7 лютого 2018

Затримано злодіїв, що викрадали решітки зливоприймачів

Затримано злодіїв, що викрадали решітки зливоприймачів

Останнім часом у столиці почастішали випадки викрадення кришок оглядових колодязів та решіток зливоприймачів. Такі крадіжки періодично здійснюються у всіх районах міста.

Однак, завдяки зусиллям Поліція Києва 03.02.2018 о 05.30 год. було затримано двох осіб, котрі на перехресті вул. Каменярів з вул. Сумською у Солом’янському районі столиці намагались викрасти решітки зливоприймачів.

Зловмисників поліцейські спіймали «на гарячому», коли в автомобілі, який було спеціально пристосовано для такого виду «діяльності», вже знаходилось кілька решіток зливоприймачів. В результаті викрадені решітки відправились на свої місця, а злодії – за грати.

Комунальна корпорація «Київавтодор» висловлює щиру вдячність патрульній поліції міста Києва, зокрема поліцейським, котрі не допустили безслідного зникнення комунального майна і не дали можливості решіткам відправитись на металобрухт.

Зазначимо, що упродовж 2017 року на вулично-дорожній мережі міста Києва було викрадено 1350 решіток зливоприймачів, в результаті чого підприємствам комунальної корпорації «Київавтодор» нанесено збитків на суму 1,8 млн. грн. До речі, Солом’янський район користується «популярністю» серед викрадачів решіток зливоприймачів, за 2017 рік тут було викрадено 342 решітки на суму 475 тис. грн.

При нагоді звертаємось до всіх небайдужих громадян реагувати на викрадення та відсутність зливоприймальних решіток та кришок оглядових колодязів, інформуючи правоохоронні органи (тел. 102) та КК «Київавтодор» за цілодобовим номером телефону 284-74-19 (диспетчерська служба).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.