Головна  →  Новини  →  10 лютого 2018

Опади у столиці продовжуються з вечора четверга зі змінною інтенсивністю

Опади у столиці продовжуються з вечора четверга зі змінною інтенсивністю

Тому снігоприбиральна техніка та бригади з ручного прибирання підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» ні на мить не припиняють роботи з очищення вулично-дорожньої мережі Києва від снігу.

В ніч з п’ятниці на суботу, щоб не допустити утворення слизькості, автодорівці черговий раз обробили посипальними матеріалами проїжджу частину доріг та вулиць столиці. Вночі до роботи було задіяно 264 од. снігоприбиральної техніки та 29 бригад з ручного прибирання.

Сьогодні вдень, у суботу 10 лютого, виконуються роботи з повторного очищення підходів до підземних та наземних пішохідних переходів, сходових маршів, зупинок громадського транспорту та тротуарів, які обслуговують підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» та вивезення снігу.

Працівники шляхово-експлуатаційних підприємств корпорації та диспетчери центрального диспетчерського пункту постійно відслідковують зміни погодних умов у реальному часі за допомогою метеорадара, метеостанцій та відеокамер. У разі необхідності буде задіяно всі 345 одиниць техніки, що знаходяться на цілодобовому чергуванні.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку