КМДА Київська міська державна адміністрація


24 лютого 2018

Разом з морозом у ніч проти суботи до Києва знову прийшов сніг

Разом з морозом у ніч проти суботи до Києва знову прийшов сніг

Розпочавшись серед ночі, снігопад у столиці триває і зараз, періодично змінюючи інтенсивність.

Щоб унеможливити утворення ожеледиці на дорогах, вночі 259 одиниць снігоприбиральної техніки здійснювали обробку проїжджих частин посипальним матеріалами. Першочергово обробка проводилась на вулицях із складними умовами руху, головних магістралях, мостах, спусках та підйомах, вулицях, по яких проходять маршрути руху громадського транспорту.

Для обробки та очищення від снігу тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації «Київавтодор», було задіяно трактори зі спеціальним снігоочисним обладнанням, новітня техніка європейського виробництва «Bucher» та 30 бригад з ручного прибирання.

Зранку дорожники продовжують роботу у посиленому режимі, починаючи з 08.00 год. було збільшено кількість бригад з ручного прибирання до 51. Наразі тривають роботи з очищення від снігу проїжджих частин вулиць, підходів до пішохідних переходів та зупинок громадського транспорту.

Фахівці комунальної корпорації «Київавтодор» уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі та вживають усіх заходів, щоб забезпечити для водіїв та пішоходів безпечні умови пересування столицею.

Більше подробиць в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.