Головна  →  Новини  →  2 травня 2018

Чотири дні інтенсивної роботи упродовж вихідних на численних об’єктах капітального та поточного ремонтів задля досягнення бажаного результату

Чотири дні інтенсивної роботи упродовж вихідних на численних об’єктах капітального та поточного ремонтів задля досягнення бажаного результату

Виконати максимально можливий об’єм робіт, поки столичні дороги «відпочивають» від щоденного понаднормового навантаження, мінімізувавши тим самим у робочі дні незручності для киян та гостей столиці, пов’язані з виконанням ремонтних робіт.

На сьогодні, завдяки безперервній роботі, нижній шар асфальтобетонного покриття вже влаштовано на вул. Олени Теліги на ділянці від вул. Дорогожицької до вул. Ольжича, на бульв. Вернадського – по парній стороні від вул. Семашка до вул. Академіка Кримського, на вул. Володимирській - від вул. Великої Житомирської до Андріївського узвозу, на просп. Павла Тичини – від вул. Юрія Шумського до вул. Березняківської.

Крім того, на цих об’єктах проведено значні об’єми робіт і з ремонту тротуарів.

Інший важливий для комунальної корпорації «Київавтодор» напрямок робіт – ремонт штучних споруд, тому на шляхопроводах міста цими днями також ні на день не припинялись ремонтні роботи. На транспортних розв’язках на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела, проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила, просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського, шляхопроводі через залізничні колії на примиканні просп. Космонавта Комарова з просп. Леся Курбаса виконувався широкий спектр робіт.

Також на вихідних було розпочато капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вул. Олени Теліги та Кирилівської та на вул. Алма-Атинській, який, до речі, не бачив капітального ремонту з моменту його будівництва у 1959 році.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку