Головна  →  Новини  →  5 травня 2018

На 5-ти транспортних розв’язках столиці тривають ремонті роботи

На 5-ти транспортних розв’язках столиці тривають ремонті роботи

Поряд з масштабним ремонтом доріг у столиці якісно оновлюються і штучні споруди, зокрема шляхопроводи. На сьогоднішній день в активній фазі капітальний ремонт шляхопроводу на перетині просп. Комарова і бульв. Вацлава Гавела та кільцевої розв’язки на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила, де одночасно ремонтується 3 шляхопроводи та 4 підземні пішохідні переходи.

На шляхопроводі на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського дорожники вже завершують ремонт – на об’єкті проводяться опоряджувальні роботи. На двох інших шляхопроводах - на вул. Алма-Атинській та на перетині вул. Олени Теліги і вул. Кирилівської капітальний ремонт було розпочато цими вихідними.

До речі, важливо відмітити, що ремонт штучних споруд наглядно демонструє комплексний підхід до ремонту об’єктів дорожньої інфраструктури столиці. Це означає, що у разі ремонту вулиці дорожники відновлюють не тільки проїжджу частину, а й тротуари і штучні споруди, які розташовані на ній. Саме такий підхід наразі застосовано при капітальному ремонті вулиць Алма-Атинської та Олени Теліги. В обох випадках поряд з масштабним ремонтом вулиць розпочато і капітальний ремонт шляхопроводів, розташованих на них. Зазначимо, що востаннє шляхопровід на перетині вул. Олени Теліги та вул. Кирилівської капітально ремонтувався у 1963 року, а шляхопровід на вул. Алма-Атинській взагалі не бачив повноцінного ремонту з моменту його будівництва у 1959 році.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку