КМДА Київська міська державна адміністрація


11 травня 2018

КК «Київавтодор»: До кінця наступного тижня проїжджа частина Набережного шосе буде повністю відкрита для проїзду водіїв

КК «Київавтодор»: До кінця наступного тижня проїжджа частина Набережного шосе буде повністю відкрита для проїзду водіїв

Також у травні будуть завершені роботи з капітального ремонту просп. Павла Тичини, вул. Володимирської, проїжджої частини бульв. Вернадського, транспортної розв’язки на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського та відкритий рух транспорту шляхопроводом на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела.

«На сьогоднішній день в роботі 14 об’єктів реконструкції та капітального ремонту - це 9 вулиць та 5 транспортних розв’язок, - про це в ефірі радіо «Голос Києва» повідомив генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв. – Це, зокрема, вулиці Олени Теліги, Алма-Атинська, Сім'ї Кульженків, Володимирська, Ярославів Вал, Вифлеємська, бульвар Вернадського, проспект Тичини, Набережне шосе, транспортні розв’язки на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела, просп. Перемоги та вул. Щербаківського, перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Володимира Покотила, де одночасно ремонтується 3 шляхопроводи та 4 підземні пішохідні переходи, шляхопровід на перетині вул. Олени Теліги та вул. Кирилівської, який капітально не ремонтувався з 1963 року, та на вул. Алма-Атинській, який не ремонтувався з моменту будівництва у 1959 році».

Завдяки тому, що «Київавтодор» розпочав дорожньо-будівельний сезон ще в березні місяці, на сьогоднішній день на декількох об’єктах роботи знаходяться на фінальній стадії. Це, зокрема, просп. Павла Тичини, де завершуються роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття, та транспортна розв’язка на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського, на якій вже тривають опоряджувальні роботи. Також завдяки завчасному проведенню підготовчих робіт у III декаді травня будуть зняті обмеження та відкрито рух транспорту шляхопроводом на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела. І ще добра новина для водіїв – до кінця наступного тижня буде повністю відкрита для проїзду проїжджа частина Набережного шосе.

За словами очільника «Київавтодору», у 2018 році капітальний ремонт очікує на проспекти Степана Бандери та Академіка Палладіна, Софійську площу, вулиці Назарівську, Леонтовича, Заболотного, Родимцева, Довженка, міст Метро через Русанівську протоку, шляхопроводи на перетині вул. Богатирської з просп. Оболонським і вул. Богатирської з просп. Степана Бандери та інші об’єкти.

Олександр Густєлєв нагадав, що з 2016 року «Київавтодор» реалізує практику поступового відходу від дрібного ремонту, віддаючи перевагу саме капітальному та поточному (середньому) ремонтам, щорічно зменшуючи об’єми ямкового ремонту на 20 %.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.