КМДА Київська міська державна адміністрація


10 травня 2018

Вечірній Київ: "Набережне шосе й пішохідна зона: як ремонтують дороги у святкові дні"

Вечірній Київ: "Набережне шосе й пішохідна зона: як ремонтують дороги у святкові дні"

Вже понад 6 тижнів «Київавтодор» працює без вихідних та святкових днів, вдень і вночі, щоб встигнути відремонтувати максимальну кількість об’єктів дорожньої інфраструктури столиці.

Як повідомляє прес-служба «Київавтодору», вчорашній день, 9 травня, також не став винятком. Результат роботи - чергова ділянка Набережного шосе площею 8 тис. кв. м вбралася в нижній шар покриття.

На вул. Олени Теліги був розпочатий наступний етап робіт – влаштування верхнього шару покриття, і упродовж ночі роботи були виконані на ділянці від вул. Олександра Довженка до вул. Дорогожицької. Також роботи з влаштування верхнього шару дорожнього одягу тривали на просп. Павла Тичини, бульв. Вернадського та інших.

Не припинялися роботи і з ремонту шляхопроводів, зокрема на транспортній розв’язці на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела тривали важливі роботи з влаштування англійської гідроізоляції «Eliminator» - технології, яка використовується при ремонті штучних споруд в усіх європейських країнах, дозволяючи захистити бетонну поверхню від руйнування і тим самим подовжуючи термін експлуатації споруди.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/naberezhne-shose-y-pishokhidna-zona-yak-remontuyut-dorohy-u-svyatkovi-dni



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.