КМДА Київська міська державна адміністрація


22 травня 2018

В усіх районах столиці тривають дорожні роботи

В усіх районах столиці тривають дорожні роботи

Продовжуються роботи з капітального ремонту вулиць Володимирської, Алма-Атинської, Олени Теліги, Сім’ї Кульженків, бульвару Академіка Вернадського, проспекту Павла Тичини та інших вулиць та штучних споруд міста.

Так, сьогодні вдень дорожники влаштовують верхній шар дорожнього одягу на перехресті бульв. Академіка Вернадського та вул. Краснова, на вул. Олени Теліги тривають підготовчі роботи до влаштування верхнього шару покриття на ділянці від вул. Ольжича до вул. Кирилівської, на вул. Володимирській та просп. Павла Тичини продовжуються роботи з влаштування покриття тротуарів з ФЕМів. Крім того, на просп. Павла Тичини проводяться роботи з нанесення розмітки на нове асфальтобетонне покриття.

До речі, сьогодні уночі, як тільки дозволила погода, було нанесено розмітку на капітально відремонтовану ділянку Набережного шосе. Наразі на цьому об’єкті продовжуються роботи з ремонту тротуарів і влаштування на них нового покриття з кольорових ФЕМів.

Поряд з капітальними ремонтами шляхово-експлуатаційні підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» відновлюють дорожнє покриття і в рамках поточного (середнього) ремонту, зокрема наразі такі роботи тривають на вулицях Парково-Сирецькій, Генерала Жмаченка та Миколи Лаврухіна, пішохідних мостах на перетині Кільцевої дороги та просп. Перемоги (зі сторони кінотеатру «Екран») та біля залізничної станції «Київ-Деміївський».

Зазначимо, що роботи проводяться у цілодобовому режимі, що дозволяє зменшити незручності для киян, пов’язані з ремонтними роботами на дорогах та штучних спорудах столиці, та відповідно збільшити обсяги виконання робіт упродовж дорожньо-будівельного сезону.

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.