КМДА Київська міська державна адміністрація


17 липня 2018

Генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв: наприкінці липня ми розпочнемо довгоочікувану реконструкцію вулиці Туполєва

Генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв: наприкінці липня ми розпочнемо довгоочікувану реконструкцію вулиці Туполєва

Після завершення повного комплексу робіт буде не тільки розширена проїжджа частина до 4-х смуг руху на всій протяжності вулиці, що дозволить перерозподілити транспортні потоки та відповідно зменшить кількість заторів, а й відремонтовані тротуари, влаштовані велодоріжки, модернізована система зовнішнього освітлення тощо.

«Роботи з реконструкції вул. Туполєва матимуть масштабний характер, зазначає очільник корпорації. – Що вкрай важливо, будуть виконані роботи з перекладання інженерних комунікацій, зокрема теплових та електричних мереж, побутової каналізації, водопроводу, газопроводу, мереж дощової каналізації. Тільки після завершення цих важливих підготовчих будівельних робіт будуть безпосередньо розпочаті роботи з ремонту дорожнього покриття».

За словами Олександра Густєлєва, в рамках робіт з реконструкції буде розширена проїжджа частина вул. Туполєва до 4-х смуг руху на всій протяжності вулиці, відновлені по обидва боки проїжджої частини тротуари, модернізована мережа зовнішнього освітлення та влаштовані велодоріжки.

На сьогоднішній день на об’єкті тривають підготовчі роботи, необхідні для початку виконання будівельних робіт.

Повний комплекс робіт з реконструкції вул. Туполєва буде завершено у 2019 році.

Нагадаємо, що це далеко не єдиний масштабний об’єкт дорожньої інфраструктури, який цьогоріч ремонтується у Святошинському районі столиці. Наразі тривають роботи з капітального ремонту просп. Палладіна, завершуються роботи з ремонту кільцевої розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри та Володимира Покотила, поточним (середнім) ремонтом ремонтується вулиці Семашка, Львівська та Кричевського, а до кінця року буде розпочато капітальний ремонт вул. Чорнобильської. Також лише нещодавно був завершений капітальний ремонт бульв. Академіка Вернадського, який з моменту будівництва у 1973 році жодного разу капітально не ремонтувався, а у минулому році у нове покриття вбралися Кільцева дорога та просп. Перемоги.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.