Головна  →  Новини  →  20 липня 2018

Нестабільна погода середини липня вносить свої корективи у роботу дорожників

Нестабільна погода середини липня вносить свої корективи у роботу дорожників

Інтенсивні короткочасні дощі та грози, на жаль, унеможливлюють масштабні роботи з влаштування нового асфальтобетонного покриття, тому наразі дорожники вимушені «ловити» суху погоду, щоб провести асфальтування.

Проте, мінлива погода не заважає проведенню численних підготовчих робіт, як встановлення бортового каменю, ремонт зливоприймачів та оглядових колодязів, заміна опор освітлення, влаштування основи покриття, фрезерування, а на штучних спорудах - ремонт прогонових будов, підпірних стін та деформаційних швів, влаштування гідроізоляції тощо. І саме на цих роботах і зосереджена наразі увага дорожників.

Нагадаємо, що наразі в активній фазі ремонт просп. Академіка Палладіна, вулиць Академіка Заболотного, Алматинської, Сім'ї Кульженків, під’їздів до просп. Миколи Бажана (транспортні розв’язки біля станції метро «Осокорки», «Позняки», «Харківська»), закінчуються роботи на вулицях Ярославів Вал, Олени Теліги та Набережному шосе. Розпочато і до кінця літа будуть виконані роботи по вулицях Назарівській та Генерала Родимцева.

Щодо штучних споруд, то ремонтується шляхопровід на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської, на вул. Алматинській, просп. Палладіна, на перетині просп. Космонавта Комарова і бульв. Вацлава Гавела, комплекс шляхопроводів на кільцевій розв'язці на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Володимира Покотила, 4 пішохідних мости на перетині просп. Перемоги та Кільцевої дороги та інші.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку