КМДА Київська міська державна адміністрація


26 липня 2018

За оцінками експертів, несуча конструкція шляхопроводу на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської не пошкоджена

За оцінками експертів, несуча конструкція шляхопроводу на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської не пошкоджена

Про це під час брифінгу повідомив генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Наразі рух транспорту шляхопроводом відновлено.

Нагадаємо, руйнація сталася на ділянці, яка наразі знаходиться на капітальному ремонті. Інтенсивна злива призвела до розмиву конусу і частини конструкції перехідної плити. Інших руйнувань немає.

Упродовж ночі комунальні служби міста ліквідовували наслідки негоди. Було виконано демонтаж опори контактної мережі та ліквідовано розмив підбиванням піску під перехідну плиту.

Варто зазначити, що шляхопровід на перетині вул. Олени Теліги та Кирилівської побудований у 1965 році і жодного разу з моменту будівництва капітально не ремонтувався. На сьогоднішній день на об’єкті завершено перший етап робіт: виконано роботи з ремонту проїжджої частини до осі проїзду і наразі триває ремонт на другій половині шляхопроводу.

Крім того, Олександр Густєлєв зазначив, що гідротехнічні служби комунальної корпорації працюють у посиленому цілодобовому режимі, проводяться роботи з очищення зливоприймачів та оглядових колодязів. Залучено спецтехніку, у тому числі гідромонітори.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua/news/oleksandr_gustyelyev_za_otsinkami_ekspertiv_nesucha_konstruktsiya_shlyakhoprovodu_na_peretini_vulits_oleni_teligi_ta_kirilivsko_ne_poshkodzhena.html#



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.