Головна  →  Новини  →  30 липня 2018

Вечірній Київ: Дорожники скористалися "бездощовими" вихідними

Вечірній Київ: Дорожники скористалися "бездощовими" вихідними

Для кого гарна нагода у суботу і неділю це нагода відпочити, а для дорожників нагода виконувати широкий спектр будівельних та дорожніх робіт, і на численних об’єктах капітального ремонту кипіла робота. Про це повідомили в КК "Київавтодор"

- У цілодобовому режимі тривають роботи на бульв. Вацлава Гавела. У суботу та неділю виконувалися роботи з демонтажу та перевлаштування трамвайних переїздів, влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття на з'їзді з бульв. Вацлава Гавела на просп. Космонавта Комарова в напрямку центру міста та першого нижнього шару дорожнього одягу на проїзді в напрямку просп. Відрадного, - повідомили в прес-службі корпорації.

Продовжувалися роботи і на шляхопроводі на перетині просп. Космонавта Комарова та бульв. Вацлава Гавела – на об’єкті дорожники виконували роботи з ремонту підпірних стін, балок прогонової будови та влаштування мережі живлення трамвайної зупинки.

Не менш активні роботи тривали на вихідних на вул. Алматинській, де продовжуються масштабні роботи як з капітального ремонту самої вулиці, так і шляхопроводу. Дорожники продовжували роботи з влаштування основи дорожнього одягу проїжджої частини та тротуарів, встановлення бортового каменю, влаштування підходів до шляхопроводу.

На іншому об’єкті - просп. Палладіна - дорожники упродовж вихідних влаштовували нижній шар асфальтобетонного покриття, а на шляхопроводі, який розташований на цій вулиці, тривали роботи з влаштування монолітної плити та опалубки на тротуарі.

Значний об’єм робіт був виконаний і на транспортній розв’язці біля станції метро «Позняки» - на об’єкті тривали роботи з влаштування нижнього та верхнього шарів асфальтобетонного покриття.

У цілодобовому режимі продовжувалися роботи на шляхопроводі на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської, де тривають роботи з розбирання перехідної плити, а також влаштування опалубки та арматурного каркасу монолітного тротуарного блоку.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/dorozhnyky-skorystalysya-bezdoshchovymy-vykhidnymy

Перейти до спискуВерсiя для друку