Головна  →  Новини  →  9 серпня 2018

Вечірній Київ: "На бульварі Вацлава Гавела вже встановлюють ліфт на шляхопроводіо"

Вечірній Київ: "На бульварі Вацлава Гавела вже встановлюють ліфт на шляхопроводіо"

На бульварі Вацлава Гавела та шляхопроводі на перетині проспекту Космонавта Комарова та бульвару Вацлава Гавела триває капітальний ремонт. Але будівельникам залишилося вже не так багато роботи.

Як повідомляє «Київавтодор», на бульварі Вацлава Гавела продовжуються роботи з влаштування зливової каналізації, монтажу трамвайних рейок та бетонування перехідних ділянок трамвайного переїзду зі сторони вул. Академіка Стражеска.

На шляхопроводі на перетині просп. Космонавта Комарова та бульв. Вацлава Гавела дорожники влаштовують покриття сходів, триває монтаж металоконструкцій ліфтової шахти, планування щебеневої основи майданчику вхідної групи трамвайної зупинки зі сторони вул. Каблукова та інші дорожньо-будівельні роботи.

Крім того, продовжуються роботи і на просп. Академіка Палладіна, зокрема дорожники укладають середній шар асфальтобетонного покриття, а на шляхопроводі влаштовують гідроізоляцію.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/na-bul-vari-vatslava-havela-vzhe-vstanovlyuyut-lift-na-shlyakhoprovodi

Перейти до спискуВерсiя для друку