Головна  →  Новини  →  9 серпня 2018

Восени «Київавтодор» розпочне роботи з капітального ремонту просп. Степана Бандери

Восени «Київавтодор» розпочне роботи з капітального ремонту просп. Степана Бандери

Про це в ефірі «5 каналу» розповів генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

«Наразі по цьому об’єкту триває процедура закупівлі, - зазначив очільник корпорації. - Щодо інших об’єктів, то наразі масштабні роботи тривають на понад 20 об’єктах, зокрема на вулицях Алматинській, Сім’ї Кульженків, просп. Палладіна, завершуються роботи на вул. Олени Теліги, транспортній розв’язці на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри та Володимира Покотила, де одночасно ремонтується 3 шляхопроводи та 4 підземні пішохідні переходи та на багатьох інших об’єктах».

Крім того, буде розпочато масштабні роботи з реконструкції дощової каналізації на просп. Броварському від вул. Шептицького до мосту Метро через Русанівську протоку, що дасть змогу вирішити проблему, яка систематично виникає біля станції метро «Лівобережна» під час інтенсивних дощів.

Інша важлива річ – зменшення кількості робіт з дрібного ремонту на столичних дорогах. Олександр Густєлєв нагадав, що з 2016 року «Київавтодор» реалізує практику поступового відходу від дрібного ремонту, віддаючи перевагу капітальному та поточному (середньому) ремонтам суцільним покриттям. Як результат, минулого року об’єми робіт з поточного (дрібного) ремонту зменшилися на 20% у порівнянні з 2016 роком. Цьогоріч кількість таких робіт буде знову зменшена на 20%.

Перейти до спискуВерсiя для друку