КМДА Київська міська державна адміністрація


28 серпня 2018

Днями поважний ювілей – 90-річчя з Дня народження – відзначив один із старійшин Київавтодору та столичної дорожньої галузі Уласенко Володимир Трохимович

Днями поважний ювілей – 90-річчя з Дня народження – відзначив один із старійшин Київавтодору та столичної дорожньої галузі Уласенко Володимир Трохимович

Це мабуть важко собі уявити, але Володимир Трохимович безперервно працює у дорожній галузі з 1953 року, тобто 65 років! Розпочавши роботу обхідником експлуатаційної дільниці Тресту «Міськгідрошляхміст», упродовж довгого трудового шляху Володимир Трохимович залишався відданим дорожні галузі, працюючи на посадах інженера, а згодом і начальника потужного дорожнього управління.

З 2000 року і до теперішнього часу Володимир Трохимович працює на посаді майстра дільниці КП ШЕУ «Шевченківського району» комунальної корпорації «Київавтодор».

Неймовірна відданість справі, небайдужість та бажання зробити все якнайкраще залишаються і на сьогодні головними рисами Володимира Трохимовича. А ще чудове почуття гумору. «Без нього нікуди», - говорить ювіляр.

Привітання та побажання міцного-міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла та затишку лунали на честь іменинника як від керівництва комунальної корпорації «Київавтодор» та КП ШЕУ «Шевченківського району», так і від молодих колег Володимира Трохимовича.

«Ми пишаємося тим, що у нас працюють такі професіонали, - зазначив, вітаючи іменинника, генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв. - Завдяки Вам, шановний Володимир Трохимович, молоде покоління дорожників має у кого навчатися та на кого рівнятися».

За багаторічну сумлінну працю та будівництво численних об’єктів дорожньої галузі столиці Уласенко Володимир Трохимович був нагороджений нагрудним знаком «Знак пошани», медаллю «Ветеран праці», а у 1986 році йому було присвоєно почесне звання «Заслужений робітник житлово-комунального господарства УРСР».

Звісно, не обійшлося і зараз без приємних подарунків. За високий професіоналізм, бездоганну багаторічну сумлінну працю, високі досягнення у професійній діяльності та з нагоди 90-річчя від Дня народження Володимир Трохимович був нагороджений Подякою Київського міського голови, почесною грамотою комунальної корпорації «Київавтодор» та КП ШЕУ «Шевченківського району».

Автодорівці ще раз щиро вітають Володимира Трохимовича з ювілеєм та бажають міцного-міцного здоров’я на довгі роки!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.