Головна  →  Новини  →  30 серпня 2018

Лише позавчора вул. Леонтовича була відкрита після капітального ремонту

Лише позавчора вул. Леонтовича була відкрита після капітального ремонту

Нове дорожнє покриття, тротуари, тактильна плитка для людей з вадами зору, місця для паркування інвалідів, велосмуга, сучасне освітлення та озеленення - вулиця повністю відповідає європейським стандартам і вимогам.

Надаючи вулицям такого вигляду, автодорівці та міська влада в цілому сподіваються, що кияни також ставитимуться до дорожньої інфраструктури по-європейські.

Проте, на жаль, сьогодні зранку вулиця Леонтовича вже мала дещо інший вигляд – новий тротуар з ФЕМів та велосмуга були зіпсовані псевдорекламою.

Важко сказати, чому саме так людина вирішила вчинити. Чому не подумала про те, що ця вулиця ремонтувалася на гроші кожного з нас - свідомого платника податків, що за ремонтними роботами стоїть важка цілодобова праця дорожників, без вихідних та святкових днів, що, зрозуміло, ці надписи будуть видалені і багато-багото іншого «чому».

Є і інше питання. Цією вулицею крокує і вдень, і вночі багато людей. І це майже неможливо, щоб ніхто – ані пішоходи, ані мешканці прилеглих будинків - не бачили, як на покриття наносили цю псевдорекламу. І це ще більш прикро, адже, на жаль, не кожний з нас розуміє, що починати треба з себе, що «хата кожного не повинна бути з краю», що закривати очі, коли хтось виконує противоправні дії, які шкодять більшості, є також тихим мовчазним злочином.

Звісно, КП ШЕУ «Шевченківського району» комунальної корпорації «Київавтодор» як балансоутримувач вулиці звернулося с заявою щодо пошкодження дорожнього покриття до Головного управління Національної поліції України в місті Києві. Сподіваємося, що правоохоронцям вдасться встановити особи, які причасні до злочину.

Комунальна корпорація «Київатводор» звертається до всіх киян та гостей міста Києва не бути байдужими і не закривати очі, коли несвідомі громадяни псують або знищують елементи дорожньої інфраструктури, та обов’язково повідомляти про такі випадки поліцію або диспетчерську службу КК «Київавтодор» за телефоном: 284-74-19 (цілодобово).

Перейти до спискуВерсiя для друку