Головна  →  Новини  →  31 серпня 2018

Завершується літній період

Завершується літній період

За плечима автодорівців три спекотні місяці продуктивної роботи, завдяки чому протягом липня-серпня вдалося завершити роботи з капітального ремонту вулиць Олени Теліги, Ярославів Вал, Леонтовича, Генерала Родимцева, Назарівської, Набережного шосе, бульвару Академіка Вернадського та інших.

До речі, на сьогоднішній день, вчасно до вересня місяця, коли більшість киян виходять з відпусток, а у студентів та школярів розпочинається новий учбовий рік, дорожники завершили роботи з капітального ремонту покриття проїжджої частини шляхопроводу на перетині вул. Олени Теліги та Кирилівської, завдяки чому сьогодні вночі були зняті обмеження у русі транспорту. Наразі продовжуються роботи з ремонту прогонових будов шляхопроводу.

Проте, дорожньо-будівельний сезон 2018 року ще далеко не завершений. Попереду осінь і активне його продовження. Так, зараз на завершальному етапі знаходиться капітальний ремонт дорожнього покриття транспортних розв'язок біля станцій метро "Харківська", "Позняки", "Осокорки", в активній фазі капітальний ремонт просп. Академіка Палладіна та шляхопроводу, який розташований на цьому проспекті, вулиць Заболотного, Сім'ї Кульженків, Алматинської.

Крім того, триває капітальний ремонт шляхопроводу на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела, транспортної розв'язки на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри та Володимира Покотила, шляхопроводу на вул. Алматинській тощо.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку