Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2018

Київ очікує на провідних іноземних фахівців дорожньої галузі

Київ очікує на провідних іноземних фахівців дорожньої галузі

22-23 жовтня вперше в Україні відбудеться Міжнародний семінар Всесвітньої дорожньої асоціації (PIARC) з питань стратегічного планування та оцінки ефективності управління дорожнім сектором.

До Києва задля обговорення питань та обміну досвідом у дорожньо-транспортній галузі з’їдуться члени Технічних комітетів Всесвітньої дорожньої асоціації (PIARC), провідні фахівці дорожньої галузі зі Швеції, Данії, Німеччини, Австрії, Франції, Іспанії, Італії, Австралії, Сінгапуру, США, Китаю та інших країн.

Упродовж 2-х днів будуть розглянуті питання стратегічного планування в дорожньому секторі, оцінки ефективного управління та створення інструментів для вимірювання ефективності роботи дорожніх адміністрацій на міському та національному рівні, впровадження сучасних новітніх технологій у будівництві та утриманні дорожньої інфраструктури.

Зазначимо, що Всесвітня дорожня асоціація (PIARC) заснована у 1909 році. Станом на жовтень 2018 року до організації входять 122 держави. Цьогоріч місто Київ - першим зі столиць в Європі - став окремим суб'єктом Асоціації, переважно в організації представлені країни на рівні урядів.

Перейти до спискуВерсiя для друку