Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2018

Комунальна корпорація «Київавтодор» запрошує!

Комунальна корпорація «Київавтодор» запрошує!

У середу, 24 жовтня, на майданчику біля Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) комунальна корпорація «Київавтодор» проводить виставку дорожньої та спеціальної техніки, яку автодорівці щоденно використовують у своїй роботі для ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі столиці.

На виставці будуть представлені понад 230 одиниць як нової, так і капітально відремонтованої техніки для зимового утримання, ремонту асфальтного покриття, виконання будівельних робіт, нанесення дорожньої розмітки, а також інша спеціальна техніка. Будуть представлені зразки всесвітньо відомих виробників «SCHMIDT», «BUCHER», «CRAFCO», «Hofmann», «LineLazer», «Wirtgen», «VOGELE», «МАN», «Mercedes», «JCB» та інших.

Також на виставці буде представлена техніка нещодавно новоствореного у структурі комунальної корпорації «Київавтодор» підрозділу - гідрослужби. Це, зокрема, гідромонітори, станція насосна перекачувальна та інше обладнання.

Враховуючи початок зимового періоду, окрема увага буде приділена снігоприбиральній техніці. Зокрема, буде представлена багатофункціональна снігоприбиральна техніка з боковими відвалами до 3-х метрів для прибирання магістральних вулиць міста, техніка, оснащена сніговим відвалом зі змінним кутом роботи, малогабаритні підмітально-прибиральні машини зі змінним обладнанням та сніговим відвалом для утримання тротуарів та вузьких вулиць столиці тощо.

Чекаємо всіх 24 жовтня на майданчику біля Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) за адресою: просп. Академіка Глушкова, 1!

Перейти до спискуВерсiя для друку