Головна  →  Новини  →  7 жовтня 2015

Київавтодор з'ясовує причини просідання асфальтобетонного покриття на площі Перемоги

Київавтодор з'ясовує причини просідання асфальтобетонного покриття на площі Перемоги

В серпні місяці поточного року на замовлення комунальної корпорації «Київавтодор» виконані роботи з капітального ремонту площі Перемоги.

Після виконання робіт через два місяці з’явилось просідання покриття проїзної частини на площі. Працівниками корпорації та КП ШЕУ Шевченківського району було обстежено дану ділянку дороги.

В ході проведення робіт на вищезазначеному об’єкті виконувались роботи лише по заміні верхнього шару асфальтобетонного покриття товщиною 6 см з використанням покращеного матеріалу – полімерасфальтобетону. На момент проведення робіт з капітального ремонту ознак перерозподілу грунтових мас виявлено не було.

Треба зазначити, що даний мікрорайон знаходиться в поймі р. Либідь, де дуже високий рівень грунтових вод, які призводять до перерозподілу грунтових мас, в результаті чого можливе просідання грунту та проїзної частини на поверхні.

Висновок щодо причин просідання буде опубліковано після проведення відповідного дослідження ДП «Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П. Шульгіна».

Команда спеціалістів активно продовжує ретельну роботу над вирішенням даної проблеми.

Дякуємо всім небайдужим за відповідні сигнали та турботу про рідне місто!

Перейти до спискуВерсiя для друку