Головна  →  Новини  →  13 січня 2016

У відповідності до інформації веб-порталу videoprobki.ua, на вул. Кавказькій Соломянського району столиці в результаті пориву інженерних мереж ПАТ «Київводоканал» столося осідання грунту зеленої зони та тротуару

Працівниками ПАТ «Київводоканал» огороджено місце аварії та проводяться відповідні роботи з ліквідації наслідків пориву інженерних мереж, в наслідок чого рух транспорту по вул. Кавказкій обмежено до однієї смуги.
Після завершення працівниками ПАТ "Київводоканал" ремонтних робіт на інженерних мережах, підприємства корпорації "Київавтодор" виконають роботи з відновлення покриття проїзної частини вулиці.

Слід додати, що протягом 2015 року на вулично-дорожній мережі м.Києва сталося близько 3 тис.аварій інженерних мереж (ПАТ "Київводоканал", ПАТ "Київенерго", тощо), в тому числі на вулицях, на яких "Київавтодор" проводив роботи з капітального та поточного ремонтів, а саме: вул.Братська, пл. Перемоги, вул.Борщагівська тощо, що в свою чергу призводить до погіршення стану дорожнього покриття вулиць та доріг Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку