Головна  →  Новини  →  25 січня 2016

Протягом вихідних днів підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» вивезли 5076,1 т снігу з вулично-дорожньої мережі столиці

Протягом вихідних днів підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» вивезли 5076,1 т снігу з вулично-дорожньої мережі столиці

Впродовж вихідних підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» в інтенсивному режимі продовжували роботи з очищення вулично-дорожньої мережі столиці від снігу, зокрема проводились роботи з очищення та розширення проїзної частин доріг, тротуарів, заїзних "кишень" тощо. Такі роботи проходили на вул. Вишгородській, вул. Сабурова, вул. Радунській, просп. Бажана, вул. Ревуцького, вул. Мечникова, бульварі Лесі Українки, вул. Костянтинівській, вул. Народного Ополчення, вул. Володимирській, вул. Гоголівській тощо. Загалом протягом 2-х днів з вулично-дорожньої мережі Києва було вивезено 5076,1 т снігу.

З метою забезпечення безпеки пересування автотранспорту на дорогах міста та запобігання травматизму пішоходів підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» витратили протягом 23-24 січня 746, 3 т солі та 826,2 т піщано-соляної суміші.

Сьогодні, 25 січня, згідно інформації Українського гідрометцентру, в Києві вдень та вночі очікується сніг. Спеціальна техніка підприємств КК «Київавтодор» готова до роботи, всі ШЕУ забезпечені посипальними та паливо-мастильними матеріалами.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними на дорогах, у разі посилення опадів за можливості утриматися від поїздок на власному автотранспорті, щоб не створювати заторів та не заважати снігоприбиральній техниці оперативно розчищати дороги столиці від снігу.

Перейти до спискуВерсiя для друку