Головна  →  Новини  →  10 квітня 2015

У відповідності до доручення Київського міського голови Кличка В.В. започатковано практику проведення виїзних робочих нарад на територіях виробничих баз комунальних підприємств корпорації «Київавтодор».

У відповідності до доручення Київського міського голови Кличка В.В. започатковано практику проведення виїзних робочих нарад на територіях виробничих баз комунальних підприємств корпорації «Київавтодор».

У відповідності до доручення Київського міського голови Кличка В.В., з метою підвищення якості робіт, ефективного використання наявних машин і механізмів та забезпечення безпеки дорожнього руху при виконанні ремонту і утримання вулично-дорожньої мережі, започатковано практику проведення виїзних робочих нарад на територіях виробничих баз комунальних підприємств корпорації «Київавтодор».
10 квітня поточного року під головуванням в.о. генерального директора комунальної корпорації «Київавтодор» О.Густєлєва, за участі першого заступника голови Деснянської райдержадміністрації В. Крохмалюка та начальників всіх комунальних підприємств, що входять до складу корпорації, проведено виїзну нараду на території КП ШЕУ Деснянського району.
В ході виробничої наради було проінспектовано:
- санітарно-технічний стан спеціалізованої техніки, яка застосовується для виконання робіт з ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі та території виробничої бази;
- наявність та ефективність ремонтної бази підприємства;
- забезпеченість побутовими приміщеннями водіїв, механізаторів, що задіяні в експлуатаційному утриманні, особливо під час цілодобового зимового чергування;
- ангари для зберігання технічної солі, навіси для техніки тощо.
Після проведеного огляду території і техніки, нараду було продовжено в одному з виробничих приміщеннях підприємства під час якого обговорювалися питання початку дорожньо-будівельного сезону, покращення зовнішнього вигляду працівників та техніки, які задіяні в роботах з благоустрою вулично-дорожньої мережі .
Окрему увагу було зосереджено на безпеці під час виконання ремонтних робіт та наявності технічних засобів організації дорожнього руху (відповідні знаки, бар’єри, конуси, причепи безпеки, проблискові маячки, тощо).
З боку першого заступника голови Деснянської райдержадміністрації В. Крохмалюка було оголошено подяку колективу КП ШЕУ Деснянського району під керівництвом Баранова Ю.М. за сумлінне виконання своїх обов’язків, розуміння проблем району та успішне виконання поставлених завдань.

Перейти до спискуВерсiя для друку