Головна  →  Новини  →  29 квітня 2016

Обмеження руху транспорту по Південному мосту з 5 травня 2016 року

Обмеження руху транспорту по Південному мосту з 5 травня 2016 року

Комунальною корпорацією «Київавтодор» заплановано продовжити роботи з капітального ремонту мостового полотна та заміни деформаційних швів Південного мосту, які були розпочаті в серпні 2015 року.

Так, 05.05.2016 року заплановано розпочати роботи з ремонту тротуарної частини ортотропої плити Південного мосту на виїзді з просп. М. Бажана в напрямку центру міста (з лівого берега на правий).
Враховуючи наведене, рух транспорту в першій смузі Південного мосту на ділянці виконання робіт в період з 10:00год. 5 травня 2016 року до 06:00 год. 30 травня 2016 року буде частково обмежено.
Корпорація «Київавтодор» просить вибачення за тимчасові незручності.

Як повідомлялося раніше, в рамках робіт з капітального ремонту Південного мосту в 2015 році було здійснено:
- розбирання конструктивів існуючого мостового полотна (дорожній одяг, існуюча гідроізоляція із епоксидного компаунду та гумово – бітумного компаунду «Ребіт»);
- очищення поверхні ортотропної плити проїзної частини і тротуарів;
- влаштування гідроізоляції ортотропної плити прогонової будови системою «Ілімінатор» фірми Стірлінг Ллойд (виробництво Великобританії);
- влаштування покриття проїзної частини і тротуарів з Гусасфальту на загальній площі більше 4700 м.кв. 
- влаштування індивідуальної металевої оцинкованої колесовідбійної бар’єрної огорожі;
Слід наголосити, що система гідроізоляції «Ілімінатор» та влаштування покриття з Гусасфальту на об’єктах капітального ремонту використовується вперше на Україні.

Перейти до спискуВерсiя для друку