Головна  →  Новини  →  10 травня 2016

Дорожники продовжують роботи з капітального ремонту об’єктів вулично-дорожньої мережі столиці

Дорожники продовжують роботи з капітального ремонту об’єктів вулично-дорожньої мережі столиці

Впродовж 7-9 травня дорожники активно проводили роботи з капітального ремонту бульвару Тараса Шевченка, Голосіївської площі та просп. Правди.

Зокрема, на просп. Правди був влаштований верхній шар асфальтобетонного покриття від вул. Вишгородської до просп. Свободи (парна сторона) та проведено роботи з фрезерування перехрестя просп. Правди / просп. Свободи для подальшого влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. Наразі на об’єкті продовжуються роботи з встановлення бортового каменю та розпочаті роботи з ремонту тротуарів.

На Голосіївській площі протягом вихідних днів дорожники закінчили роботи з влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття.

Активно тривали роботи і на бульварі Тараса Шевченка. Так, були проведені роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття на ділянці від вул. Симона Петлюри до вул. Володимирської (парна сторона), влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття на ділянці від вул. Івана Франка до вул. Володимирської (парна сторона), а також фрезерування від вул. Хрещатик до вул. Володимирської (парна сторона).

Перейти до спискуВерсiя для друку