Головна  →  Новини  →  12 травня 2016

Патріоти столиці

Патріоти столиці

Нещодавно в Печерському районі столиці завдяки спільній роботі КП ШЕУ Печерського району комунальної корпорації «Київавтодор» та фірмової мережі магазинів «АТЕЛЬЄ КЕРАМІКИ» заграв новими фарбами підземний пішохідний перехід біля ст. метро «Кловська».

Мережею магазинів «АТЕЛЬЄ КЕРАМІКИ» були проведені роботи з облицювання стін пішохідного переходу з використанням вітчизняної продукції. В свою чергу, КП ШЕУ Печерського району провело роботи з ремонту стелі, сходів, заміни світильників та ремонту зливоприймальних решіток. Наразі перехід нагадує чудову, затишну гостинну, яку прикрашає картина з видом Печерської Лаври.

Хотілося би наголосити, що тільки від кожного небайдужого залежить, наскільки швидко Київ стане дійсно європейським містом, що кожен своєю працею та вчинками може змінювати обличчя української держави.

Комунальна корпорація «Київавтодор» дякує фірмовій мережі магазинів «АТЕЛЬЄ КЕРАМІКИ» за небайдужість та бажання допомогти зробити Київ чистішим та комфортнішим для киян та гостей столиці. Сподіваємося, що пішоходи бережно ставитимуться до майна й перехід радуватиме усіх своєю красою багато років.  

Перейти до спискуВерсiя для друку