КМДА Київська міська державна адміністрація


17 травня 2016

"Вечірній Київ": Ремонт бульвару Шевченка вже на фініші

"Вечірній Київ": Ремонт бульвару Шевченка вже на фініші

До Дня Києва КК "Київавтодор" завершить капітальний ремонт бульвару Тараса Шевченка. Комунальники, як тільки дозволяє погода, працюють у цілодобовому режимі. Наразі техніку уже видно з Бессарабської площі, що найкраще свідчить про те, що роботи вже на фініші.

- Виконуються ремонтні роботи на бульварі Тараса Шевченка в напрямку з Бессарабської площі до площі Перемоги (парна сторона). Впродовж квітня-травня там перевлаштовують гранітні бортові камені, влаштовують двохшарове асфальтобетонне покриття, асфальт на тротуарах замінюють на сучасне покриття з ФЕМ. Крім того, буде відновлено освітлення та реставровано ковану чавунну огорожу, - розповіли "Вечірці" у Київавтодорі.

Київавтодорівці нагадують, що бульвар Шевченка не ремонтували капітально з 1980 року. Нове ж асфальтобетонне покриття, буде мати підвищену довговічність.

Крім того, у Києві тривають роботи на Голосіївській площі, де було влаштовано верхній шар асфальтобетонного покриття проїзної частини. А в ніч з 15 на 16 травня дорожники завершили влаштування асфальтобетонного покриття на просп. Правди на ділянці від вул. Вишгородської до просп. Свободи. На об’єкті ремонтують тротуари, встановлюють пішохідне огородження.

Нагадаємо, на бульварі Тараса Шевченка обмежать рух транспорту до 27 травня.

Пряме посилання на статтю: http://vechirniykiev.com.ua/news/remont-bulvaru-shevchenka-vzhe-na-finishi



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.